Indkøbskurven er tom


plastsvejsning

Rørtekniske anlæg

 

Vi leverer nøglefærdige CIP-anlæg produceret efter kundens ønsker og specifikationer. Stativerne fremstiller vi på vores eget værksted i rustfrit stål, så det passer præcist til det enkelte anlæg.

  

Vi har gennem flere år bygget teknisk, komplicerede pilotanlæg til vandbehandling og spildevandsrensning med keramiske membraner i plasttyperne PP og PE. Teknikkerne vi bruger i forbindelse med montagen af disse anlæg er typisk stuksvejsning, muffe-dorn svejsning, extrudersvejsning samt varmluftsvejsning.

 

Vi har stor erfaring med levering af tekniske røranlæg i plast til en bred vifte af industrielle formål. Alt efter behov svejser vi i PVDF, PE, PP eller PVC. Plastsvejsning og montage er vores verden.

 

Vi sætter stor pris på hver gang at have en tæt dialog med vores kunde. Og vores erfaring er, at det fulde udbytte af mødet mellem teori og praktik først opstår, når der er konstruktiv sparring parterne imellem.

 

Vi kan hjælpe dig, uanset om du skal have opgraderet dit farmaceutiske process anlæg, eller hvis du står og mangler et specialfremstillet plastkar. 

 

Hvis du har en særopgave, der kræver specialistviden, så tøv ikke med at kontakte os.