Indkøbskurven er tom


OM BASOLITH

Kompetencerne

Basolith A/S er en unik produktions- og rådgivningsvirksomhed, hvor vi i samme hus mestre tre specialer:

 

  • Teknisk vandbehandling
  • Plastsvejsning og montage 
  • Smede og industriservice 

 

Vores team af højt kvalificerede medarbejdere har mere end 20 års erfaring, så der er ikke meget, som kan overraske os. Du vil som kunde mærke, at vi kombinerer de tre områder alt efter dine behov. Det gør vi, for at du skal få den professionelle rådgivning og service, som vi hver dag forventer af os selv.

 

 

Kvalitets- og Miljøstyring

Vores høje kvalitetsniveau udspringer af anerkendte systemer for kvalitetsstyring. De danner grundlaget for de fastsatte retningslinjer i vores interne kvalitetshåndbog. Vi arbejder med QA/QC (Quality Assurance/Quality Control) i forhold til blandt andet tidsplan, projektering, leverandører, ansvarsfordeling, materialer og dokumentation. 

 

Vi har et sæt Code of Conduct-principper, som blandt andet skal fremme ansvarlig produktion. Vi ønsker, at vores leverandører og vores samarbejdspartnere producerer varer og tjenesteydelser til Basolith på en etisk og miljømæssig forsvarlig måde.

 

Ugens virksomhed

Basolith A/S havde i september 2013 besøg af Charlotte Vilsholm fra DI. Vi var efterfølgende ugens virksomhed i Metal- og Maskinindustriens elektroniske nyhedsbrev.