Garden Pools

Tilbage

Pool af glasfiber fra
Garden Pools:

En pool er det foretrukne sted for velvære og glæde samt afslapning og fest. En glasfiber pool fra Garden er modstandsdygtig over for stød, og den har en overflade der er nem at vedligeholde.


Alle pools har indbygget trappe, som er en del af bassinet, og som samtidig er skridsikker. Garden pools fås i 2 forskellige serier: Standard og Ekskl med op til 15-års garanti. 

 

Høj kvalitet af din nye pool kan betale sig i det lange løb!

Med en glasfiber pool fra Garden, får du en langsigtet løsning, en pool, der giver dig glæde i mange år! Når du skal forny din have, er det vigtigt at investere i en pool af meget høj kvalitet. Det betaler sig i sidste ende, og øger værdien af huset. Med disse glasfiber pools, får du en langt bedre kvalitet. En pool fra Garden er let at installere, med kort installations tid. Fra begyndelsen af udgravningen til badeklar pool, tager det normalt 14 dage. Installationen af disse glasfiber pools er så enkle, at mange kunder vælger at installere deres nye pool selv, med hjælp fraf en udgravnings entreprenør. Du kan også få en totalløsning, der omfatter montering og installation, fra Basolith Aqua Treat A/S.


Indbygget trappe

Hver pool fra Garden har en stor integreret trappe, som gør det nemt at gå ind og ud af bassinet. Der er også integreret sideflade, hvilket gør det nemt at sidde i vandet på en varm sommerdag. Trappen er værdsat af mange familier med små børn. Alle børn, uanset alder, kan føle sig trygge i denne pool, der er ingen skrape kanter. Ældre mennesker sætter ofte også pris på en stor og bred trappe i en pool. Der er ligeledes en integreret sikkerheds kant i vandet på disse glasfiber pools, så du nemt kan komme op og ud af bassinet, uanset hvor du er.

 


To forskellige varianter

Pools fra Garden fås i to forskellige serier: " Standard " (hvid eller lys blå) og " Exklusive "- som kommer i tre forskellige granit farver. Da pools i Garden Exklusive serien har to vandtætte lag, er det en meget stærk pool. Exklucive serien har en overflade, der gør din pool nem at holde ren.

 


Garanti, glasfiber pools fra Garden:

En pool af Exklusive serien har en 15 års garanti, en swimming pool på Standard-serien har en 10 års garanti.
Den anden pool serie vi markedsfører er Compass, disse luxus modeller til fornuftige priser kan vi give livstids garanti på.